SITE DE PREZENTARE

DE CE AVEM NEVOIE DE UN SITE DE PREZENTARE ?

In decursul timpului comportamentul consumatorului se schimba odata cu tehnologia. In acest moment primul pas pentru a gasi o informatie, un serviciu sau un bun il reprezinta cautarea pe net. Mai precis folosind motoare de cautare precum Google. Oricare ar fi afacerea ta este important sa fii gasit de consumatori in cel mai simplu mod posibil. Cu ajutorul unui site web. Mai mult decat un  mod convenabil pentru a-ti prezenta produsele, serviciile sau informaiile despre afacere, site-urile construite de AI WEB sunt un mijloc perfect de comunicare si interactionare cu clientii tai.

Cu ajutorul site-ului si al modulului de administrare (CMS), vei fi in orice moment in legatura cu clientii din baza de date folosind mijloace moderne de comunicare: email-uri personalizate si interactive, Whatsapp, SMS. Datorita integrarii cu retelele sociale (Facebook, Twitter, Instagram) vizitatorii site-ului tau pot face share din acesta pe propriile conturi de socializare contribuind astfel la o expunere maxima a afacerii tale.

Pentru a fi siguri ca vom construi site-ul pe care ti-l doresti am pus la punct tehnologia live de constructie al site-ului. In acest mod vei pute vedea in timp real evolutia constructiei, modificarile aduse site-ului si poti face propuneri de modificare in orice moment.

De ce te-ai opri doar la Romania pentru a-ti prezenta afacerea? Cu ajutorul modulului de multilingvism vei avea sansa de a fi cunoscut oriunde doresti in lume.

Verifica toate  caracteristicile  viitorului tau site web.

Asteptam sa ne contactezi pentru a putea discuta mai multe detalii despre viitorul tau site web. 

 

 

Cere oferta
caracteristici

Construit in jurul unui modul de administrare (CMS) site-ul AIWEB contine particularitati care ii permit sa devina un mijloc puternic de comunicare si marketing. Instrumentele din CMS iti permit sa faci modificari in site, sa tii legatura cu clientii, sa urmarasti datele site-ului dar si sa respecti legislatia in viguare cu privire la GDPR. De la modul de constructie live al site-ului, la posibilitatea comunicarii cu clientii, dezvoltarea…

servicii oferite