DE CE AFACEREA TA ARE NEVOIE DE UN WEBSITE ?

16-06-2019   |   by dragan vlad   |   tehnologie

Comportamentul consumatorilor s-a modificat in decursul timpului pentru a tine pasul cu tehnologia. Daca inainte de aparitia internetului informatiile despre o afacere, despre produsele si serviciile sale se gaseau exclusiv pe suport de hartie, era digitala a trimis toate aceste informatii in online. In 2019 pentru 97% din consumatori gasirea unei firme, a unui produs sau serviciu este o activitate desfasurata online. Daca vrei ca acestia sa te aleaga ca furnizor trebuie sa fi gasit online - adica sa ai un website.

7 MOTIVE NE-NEGOCIABILE PENTRU CARE AI NEVOIE DE UN WEBSITE IN 2019 

1: 80% DIN CONSUMATORI NU POT CONCEPE O AFACERE FARA UN WEBSITE

Deoarece traim in era digitala websitul tau este bunul cel mai de pret in strategia de vanzari. Oamenii petrec aproximativ 23.6 ore pe saptamana online, mare parte din acest timp pe mobil si numai pot concepe ca o firma nu aiba un website. De fapt ideea de afacere, produse sau servicii pentru cei mai multi consumatori este legata de un website. Mai mult, lipsa acestuia este consierata o dovada de neprofesionalism.

2: 97% DIN CONSUMATORI FOLOSESC EXCLUSIV MEDIUL ONLINE PENTRU CAUTARI

Fii acolo unde sunt consumatorii: online. Exista un motiv important pentru care atat de multe companii investesc intr-un website optimizat pentru motoarele de cautare (SEO) : 97% din potentialii clienti folosesc mediul online pentru a gasi afaceri, produse sau servicii. Zilnic se fac peste 3.5 miliarde de cautari pe Google. Chiar acum, poti fi sigur, cineva cauta o afacere ca a ta.

3: 63% DIN CONSUMATORI FOLOSESC IN PRINCIPAL SITUL WEB AL UNEI COMPANII

63% dintre consumatori folosesc in principal site-ul web al unei companii pentru a gasi informatii si a se angaja in afaceri. Devine foarte improbabil ca un consumator sa caute si in alta parte informatii despre o afacere. Deci in marea majoritate a cazurilor lipsa informatiilor online duce aproape automat la eliminarea companiilor fara un website.

# 4: TRANZACTIILE COMERCIAL DEPIND DE CONTINUTUL SITE-ULUI

Un procent de 75% dintre cumparatorii B2B spun ca acorda o mare importanta continutului websie-ului si ca aceasta influenteaza decizia lor de afaceri.  62% spun ca finalizeaza achizitiile bazandu-si decizia exclusiv pe continutul unui site web. Dar pentru a exista continut intr-un site acesta trebuie in primul rand sa existe.

# 5: 75% DIN CUMPARATORI SUNT INFLUENTATI DE DESIGNUL SITE-ULUI

Un procent de 75% dintre cumparatorii admit ca judeca credibilitatea unei afaceri bazandu-se pe designul site-ului web al companiei. Acest fapt impune nu doar existenta site-ului dar si grija la cum este construit si intretinut.

# 6: ORICE COMPANIE TREBUIE SA RASPUNDA RAPID LA INTREBARILE DE BAZA

  • Cine esti ?
  • Ce faci / ce oferi ?
  • Cum poti fi contactat ?

Cel mai rapid mod de a raspunde este pagina web a afacerii tale. 

# 7: UN WEBSITE TE AJUTA IN BATALIA CU "BAIETII MARI" AI INDUSTRIEI

In fata internetului suntem cu toti egali (sau aproape). Cu un site bine optimizat care apare in cautari aproape de marii jucatori din industrie poti apela la atuurile tale : preturi, flexibilitate, o comunicare mai buna cu clientii, pentru a-ti gasi locul intr-o piata tot mai competitiva.

Construieste-ti un site web, nu trebuie sa fie fantezist sau scump, dar trebuie sa existe si trebuie sa fie gasit in motoarele de cautare.

Cele mai noi
CAT DE IMPORTANTA ESTE OPTIMIZAREA UNUI SITE, SEO ?

Din momentul in care avem un site, incepem sa ne gandim la SEO. La…

CE POATE FACE UN SITE WEB MODERN PENTRU TINE

Un website este locul de unde consumatorul obtine informatii despre…

DE CE AFACEREA TA ARE NEVOIE DE UN WEBSITE ?

Comportamentul consumatorilor s-a modificat in decursul timpului pentru…

0 Comentarii
Scrie un comentariu